▶Víz-csatorna


Víz-szennyvíz-esővíz rendszerek az UK-GEOTHERM Kft. kínálatában

 

Cégünk a legalapvetőbb épületgépészeti rendszereket víz, szennyvíz, illetve esővíz elvezetés tervezését és kivitelezését is vállalja.

Víz rendszerek: az emberiség számára évszázadok óta nagyon fontos, hogy lakóhelyeinkre, épületeinkbe az élethez szükséges víz eljusson, és megfelelő minőségben emberi fogyasztásra alkalmassá váljon. A földfelszín kétharmadát víz borítja de ennek csupán töredéke alkalmas emberi fogyasztásra. Sajnos a környezetünkben található ivóvíz minősége is napról napra romlik. Legyen szó vezetékes, vagy kútvízről az UK-GEOTHERM Kft. technológiai megoldásaival nagymértékben javítható lesz a víz minősége.

 

Vízvételi technológiai megoldásaink:

          ▶Vezetékes vízhálózat

          ▶Fúrott kutas vízhálózat

          ▶Kútfúrás, tervezés, engedélyeztetés

 Víztisztítási technológiai megoldásaink:

 

          ▶Akkreditált vízmintavétel

          ▶Szűrők, kútvízszűrők

          ▶Vastalanító, vízlágyító berendezések

 Szennyvíz-esővíz rendszerek: az épületeknél keletkezett különböző feleslegessé vált szennyvizek elvezetése, tisztítása nagyon fontos higiéniai feladat. Ezeknek a higiéniai elvárásoknak a megvalósításában nyújt segítséget az UK-GEOTHERM Kft. A legkorszerűbb és minden egyes megrendelői igényeknek megfelelő rendszerek alkalmazásával biztosítjuk a keletkezett szennyvizek eltávolítását.

          ▶ Szennyvíz elvezetés

          ▶ Esővíz elvezetés


  • NEWMED