▶Központi porszívó


Központi porszívó rendszer az UK-GEOTHERM Kft. kínálatában

 

Mi is az a központi porszívó rendszer (beépített porszívó)?

A beépített porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozóban végződő speciális antisztatikus csőrendszerből és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű porszívógépből áll. Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba, abban a pillanatban megkezdődik a porszívózás, mert a csőrendszer mellett kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet.

Bárhol bármilyen körülmények között is élünk, dolgozunk a környezetünkben felhalmozódó szennyeződések eltávolításának feladatától sajnos nem szabadulhatunk. Ebben segít a beépített porszívó rendszer alkalmazása, mely jelentősen megkönnyíti (lakásunk, irodánk, műhelyünk stb.) takarítását, így tökéletes tisztaságot teremtünk élettereinkben.


Nagyon lényeges: a központi porszívó rendszer hatékonyan távolítja el az allergiás tüneteket okozó poratkákat és a beszívott levegőt nem fújja vissza a légtérbe (ahogyan azt a hagyományos porszívók teszik ).


A rendszer kiépítését két lépésben végezzük el

▶első lépés: a rendszerhez szükséges speciális antisztatikus vákumcsöves csőhálózat kiépítése az elektromos kábelezéssel együtt, ezt a műveletet a párazáró szigetelés után a belső víz-csatorna hálózat kiépítése előtt kell elvégezni, ekkor kerülnek helyükre a fali csatlakozó aljzatok, konyhai morzsaszívó csatlakozás és a porszívógép kiállások. A porszívógépet célszerű pl.: garázsba vagy pincébe elhelyezni, ahol nem okoz kellemetlenséget a gép minimális zaja sem, illetve ahol a gép által beszívott levegő a szabadba vezethető.

▶második lépés: a már elkészült épületbe a porszívógép felszerelése, a színre választott falicsatlakozók és a konyhai morzsaszívó lapát elhelyezése, valamint a megfelelő takarító csomag kiválasztása.

                                                       

Az UK-GEOTHERM Kft. által kiépített központi porszívó rendszerrel takarítási szokásainkat könnyebbé, gyorsabbá, és higiénikusabbá tehetjük.

  • NEWMED