▶Napenergia hasznosítás


Napenergia hasznosítás az UK-GEOTHERM Kft. kínálatában

 

A nap ingyen bocsájtja rendelkezésünkre energiaszükségletünk többszörösét, kevesebb mint 4 óra alatt a földre sugározza az emberiség egész évben felhasznált energiamennyiségét! Jelenleg ez a megújuló energiaforrás emberi léptékkel mérve kimeríthetetlen.

 


Napenergia használat és környezetvédelem:

A regeneratív energiák egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek a világon és Magyarországon is.

A megújuló energiaforrások alkalmazásának köszönhetően éves szinten kb: 70-80 millió tonna klímakárosító széndioxid kibocsájtást sikerül megakadályozni a világon. Az UK-GEOTHERM Kft. számára ezek az adatok azt bizonyítják, hogy elkötelezettségünk a megújuló energiaforrások és ezen belül is a napenergia hasznosítása nem hiábavaló és jó úton járunk, amikor a megbízható, komfortos és rövid idő alatt megtérülő környezetbarát fűtés technológiákat alkalmazzuk rendszereink tervezésénél és kivitelezésénél.

 

 

Használja ki ingyen a napfény erejét:

Az UK-GEOTHERM Kft. segítségével a napenergiát hővé alakító napkollektor, napkollektoros rendszerek ideális kiegészítői lehetnek bármilyen fűtés rendszernek, de önálló rendszerként is biztosítanak használati meleg víz készítést, medence víz illetve fűtésrásegítést, és nem utolsó sorban tartósan hozzájárulnak a foszilis energiaforrások megóvásához. A nap kimeríthetetlen energiáját napelem segítségével elektromos áram előállítására is alkalmazhatjuk. Ezzel kiegészíthetjük, vagy akár teljes mértékben előállíthatjuk az  épületünkben működő elektromos berendezések áram szükségletét.

                                                                        

 

 

 

 

Napsütéses órák száma Magyarországon:

                                                                               

 

                        >>> Napkollektor, napkollektoros rendszerek                                                                             >>> Napelem, napelemes rendszerek 

 

                                                           

  • NEWMED