►Hírek


2021. január 25. - 15:34 az oldal tetejére +
Otthonfelújítási állami támogatás fűtés-hűtés rendszerekre,megújuló energiaforrások hasznosítására, hőszivattyús rendszerekre!

Tisztelt érdeklődő!
Otthonfelújítási állami támogatás fűtés-hűtés rendszerekre,megújuló energiaforrások hasznosítására, hőszivattyús rendszerekre !!

A Magyar kormány 2021. január 1-jétől Otthonfelújítási támogatást biztosít a családok részére.
A támogatás mértéke maximun 3 millió forint visszanemtérítendő összeg. A támogatás lényege, hogy a felújítás költségéből
az állam 50%-ot támogat maximum 3 millió forintig.Tehát amennyiben a felújítás költsége 6 millió forint úgy az 50% mértéke 3
millió forint lesz. Így lehet maximálisan kihasználni a támogatást.

 

Mire lehet igényelni ?
A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő igénylő – azonos lakóhellyel rendelkező házastársak vagy élettársak közösen,
együttes igénylőként – kérheti és egy alkalommal veheti igénybe.

A támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50 százalékos arányban szerepelhet.

Mik az igénylés feltételei?
Az igénylő, illetve kiskorú gyermeke – együttes igénylés esetén az igénylők együtt, vagy kiskorú gyermekeik – a támogatással
érintett lakásban együttesen legalább 50 százalékos mértékű, az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett tulajdoni hányaddal rendelkeznek.
Az igénylő – együttes igénylés esetén mindkét fél –, valamint a támogatásra való jogosultságnál figyelembe vett valamennyi
kiskorú gyermeke a támogatással érintett lakásban legalább egy éve lakóhellyel rendelkezik, (egy évnél fiatalabb gyermek vagy magzat,
illetve új lakás vásárlása, építése esetén ez az egyéves bentlakási viszony nem feltétel)
Az igénylőnek – együttes igénylés esetén mindkét félnek – az állami adóhatóságnál nincs nyilvántartott köztartozása.
Az igénylőnek legalább 1 éve – legfeljebb 30 nap megszakítással – folyamatosan van társadalombiztosítási jogviszonya
(akkor is, ha vállalkozó). A tb-jogviszonyba a bel- és külföldi munkaviszony mellett beleszámít többi között a felsőoktatási
jogviszony, a nyugdíj melletti munkavégzés, a hallgatói, diplomás gyed időszaka és az álláskeresési járadék is.

További szabály, hogy a szülők a várandóság 12. hetétől az otthonukban nevelt gyermek 25 éves koráig vehetik igénybe a támogatást,
ha viszont a gyermek után a szülő gyermekek otthongondozási díjára jogosult, nem számít az életkor.
A lehetőséggel egyszülős családok is élhetnek, az elvált, de a gyermekfelügyeletet megosztó szülők pedig megoszthatják egymás között a támogatást, vagy le is
mondhatnak saját részükről a másik szülő javára. Az egyszülős családok akkor is igényelhetik a támogatást, ha a szülő külföldön dolgozott, de az igénylés napján
már belföldi tb-jogviszonnyal rendelkezik. Jogosult a visszatérítésre az a család is, amelyben az egyik szülő külföldön dolgozik, ha a másiknak van
magyarországi tb-jogviszonya.
Az, akinek régóta tulajdonában van a ház, csak akkor kérheti a támogatást, ha az igényléskor legalább egy éve a felújítandó ingatlan van bejelentve lakóhelyeként,
és gyermekével együtt ott is lakik. Új lakás, ház esetén ez nem feltétel. A támogatást a munkahely miatt ingázók is igényelhetik, ha a magyarországi,
felújítással érintett ingatlanban a bejelentett lakóhely fennmarad, és a többi feltétel is teljesül.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

Üdvözlettel:
Kállai György
Ügyvezető

2017. február 09. - 09:51 az oldal tetejére +
2017-ben is az UK-GEOTHERM Kft.-vel!!!

A tavalyi év új lendületet adott cégünknek. Magyar Kormány által biztosított családi otthon kedvezmény ( CSOK ) igénybe vételével kedves megrendelőink olyan modern épületgépészeti megoldásokat is ki tudtak alakítani otthonukba amit a támogatás nélkül nem vagy csak plusz magán finanszírozással.

Ilyen pl: felületfűtés-hűtés, vagy a központi lakásszellőztető rendszer.

2016 sikerei után 2017-ben is várjuk kedves megrendelőinket a CSOK illetve közületi vagy  magán beruházások modern épületgépészeti rendszereinek megvalósítása céljából.

 

Üdvözlettel:

Kállai György

Ügyvezető, Cégtulajdonos

 

Szolgáltatásaink,kedvezményeink igénybevételével kapcsolatban illetve árainkról  bővebb felvilágosításért kérem keressenek bennünket elérhetőségeinken.

2016. február 01. - 10:19 az oldal tetejére +
10.éves az UK-GEOTHERM Kft!

Cégünk fennálásának 10. éves alkalmából minden fűtés-hűtés rendszerünkre,termékeinkre és szolgáltatásainkra kedvezményes árajánlatainkon felül további 10% árkedvezményt adunk.

Kérje kedvező árajánlatainkat és vegye igénybe 10%-os további árkedvezményünket.

Ajánlatunkat 2016. március végéig tartjuk fent.

 

Üdvözlettel:

Kállai György

Ügyvezető, Cégtulajdonos


Árainkról illetve bővebb felvilágosításért kérem keressenek bennünket elérhetőségeinken.

2015. augusztus 28. - 09:01 az oldal tetejére +
MEGBÍZHATÓ CÉG 2015

TISZTELT MEGLÉVŐ ÉS LEENDŐ PARTNEREINK!

 

Ezúton szeretném tájékoztatni önöket,hogy az UK-GEOTHERM Kft. jogosultságot nyert a MEGBÍZHATÓ CÉGEK 2015 TANUSÍTVÁNYÁRA !

A tanusítványt azok a cégek kapják akik egy speciálisan erre a célra létrehozott jogvédett algoritmusos rendszer vizsgálatán mennek keresztül és semmilyen negatív válemény nem merül fel velük kapcsolatban.

 

Az UK-GEOTHERM Kft. jogosultságot nyert a tanúsítvány átvételére, ami elismeri,hogy:

-kifogástalan minőségű szolgáltatást nyújt

-tökéletes a hozzáállása az ügyfelekhez

-tisztességes üzletvitelt folytat.

 

Üdvözlettel:

Kállai György

Ügyvezető

 

 

 

 

2015. augusztus 27. - 15:57 az oldal tetejére +
ÚJ TERMÉK AZ UK-GEOTHERM Kft. KÍNÁLATÁBAN!

ÚJ TERMÉK AZ UK-GEOTHERM Kft. KÍNÁLATÁBAN!

MAINCOR ROHRSYSTEME!

 

A MAINCOR Német nyártmányú csörendszer melyet víz, fűtés, falfűtés-hűtés ,padlófűtés és épület szellőztető rendszerekhez alkalmazunk. Több -féle rendszer érhető el kínálatunkban melyet az alábbiakban röviden ismertetünk:

-MAIPEX tólóhüvelyes rendszer nyomásálló oxigéndiffúziózáró öt-rétegű csőrendszer melynek felhasználási területe: ivóvíz ,-felületfűtés és hűtés rendszereknél alkalmazunk.

-MAINPRESS présrendszer nyómásálló oxigéndiffúziózáró öt-rétegű csőrendszer melynek

felhasználási területe: hagyományos fűtés és ivóvíz rendszereknél.

-MAINFLOOR felületfűtés padló,fal és mennyezeti fűtés-hűtés rendszerekhez nyomásálló

oxigéndiffúziózáró nagy sűrűségű térhálósitott polietilén anyagból.

-MAINAIR lakótérszellőztetés két típusú flexibilis csőrendszerrel egy sima kialakítású és egy ezüstionos belső bevonnattal mely antibakteriális szellőzőcső.

             

 

Árainkról illetve bővebb felvilágosításért kérem keressenek bennünket elérhetőségeinken.

 

Töltse le a MAINCOR termékek műszaki leírását >>>

2014. március 03. - 10:13 az oldal tetejére +
HŐ ÉS ÁRAMTERMELÉS, KEDVEZMÉNYES, ILLETVE INGYENES ENERGIAFORRÁSSAL!!!

HŐSZIVATTYÚ-NAPELEM-NAPKOLLEKTOR !

Csúcsminőségű megújuló energiaforrásokat hasznosító komplett rendszerek az UK-GEOTHERM Kft. forgalmazásában.
VIESSMANN gyártmányú német precizitással és minőséggel előállított termékeket 2008-óta forgalmazzuk és kivitelezzük. Kezdetben hőszivattyúkat később napkollektorokat majd 2012-től új termékként napelemes rendszereket.
Manapság a hőszivattyús rendszerek már bevált tartósan energiatakarékos és költséghatékony üzemeltetése révén közkedvelt fűtés és használati meleg víz előállítás hatékony elemei családi házakban vagy ipari felhasználásnál egyaránt.
A napkollektor minden fűtés és meleg víz készítés ideális kiegészítője, a napelem a modern áramtermelés alapja mellyel gyakorlatilag nullára lehet csökkenteni az elektromos áramhasználat költségeit.

Bővebb felvilágosításért kérem keressenek bennünket elérhetőségeinken.

2013. május 22. - 09:37 az oldal tetejére +
30%-os ÁRKEDVEZMÉNY!

30%-os ÁRKEDVEZMÉNY !!!

 

Minden VIESSMANN hőszivattyús és napkollektoros illetve REHAU felületfűtő és víz rendszerre megrendelés esetén 30%-os listaár kedvezményt adunk.

Forgalmazott termékeinkre rendszergaranciát és folyamatos szervizelést biztosítunk.

 

A fentiekben megjelölt termékek Magyarország és Nyugat Európa piacvezető termékei,melyek évtizedek óta biztosítják a felhasználók részére a kényelmes és komfortos valamint a  megbízható épületgépészeti rendszerek működését.

2013. május 18. - 11:57 az oldal tetejére +
AKCIÓ az UK-GEOTHERM Kft.-nél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelt leendő megrendelőink!

Az elmúlt években ügyfeleink nagy megelégedéssel vették igénybe szolgáltatásainkat, forgalmazott termékeinket valamint kedvezményeinket melyeket ebben az évben is szeretnénk biztosítani. Meghirdetett akciónkban komplett megújuló energiaforrásokat ( hőszivattyú,napelem, napkollektor ) hasznosító épületgépészeti rendszerek megrendelése esetén biztosítjuk díjmentesen a kiépítendő rendszer épületgépészeti tervdokumentáció elkészítését, talajszondás hőszivattyú esetén a Bányakapitányság részére benyújtandó szondaterveket illetve az eljárási költségeket, REHAU hőleadó rendszer megrendelése esetén egy központi porszívó rendszer alapcsövezést elektromos kábelezéssel együtt. Továbbá segítséget nyújtunk a mindenkori megújuló energiaforrásokra igénybe vehető pályázatok elkészítésében.

A fentiekben említett lehetőségekkel több százezer forintot takaríthat meg  illetve a későbbiekben egy környezetbarát,hatékony és energiatakarékos gépészeti rendszert tudhat magáénak.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, akár csak tájékozódik vagy konkrét elhatározása van egy megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszer megvalósításában keressen bennünket.

2012. augusztus 31. - 11:12 az oldal tetejére +
Pályázat: hagyományos illetve megújuló energiaforrásokat hasznosító fűtésrendszerek korszerűsítése.

2012 Augusztus 27.-től újra lehet pályázni hagyományos illetve megújuló energiaforrásokat hasznosító fűtésrendszerek korszerűsítésére !!!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fűtési rendszerek korszerűsítésére hirdet pályázatot költségvetési keretből.

Az Új Széchenyi Terv pályázati konstrukciójának célja: hogy a támogatással hozzájáruljon a lakóépületek energiahatékonyságának javításához, valamint elősegítse a széndioxid-kibocsátás további csökkentését. 40%-os akár 1,5 millió Ft-os támogatás érhető el lakásonként, házanként.

A vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatás kondenzációs kazántechnológiát és megújuló energiát hasznosító fűtési rendszerek beszerzésére és telepítésére fordítható. A támogatásra kizárólag természetes személyek, láncházak, sorházak, ikerházak, családi házak és legfeljebb négylakásos társasházak tulajdonosai nyújthatnak be pályázatot – amennyiben az érintett lakóépület 2006. december 31. előtt jogerős használatba vételi engedéllyel rendelkezett.

A pályázaton elnyerhető támogatás a beruházás értékének 40 százaléka, de legfeljebb:

  • ·kondenzációs gázkazán beépítéssel lakásonként 850 ezer forint;
  • ·megújuló energiát hasznosító hőtermelő berendezés (napkollektor, hőszivattyú, brikett, pellet stb.) telepítésével lakásonként 1,5 millió forint.

A berendezések beszerzésének és beüzemelésének költségén felül támogathatók a korszerűsítéshez kapcsolódó tervezési, tanúsítási és engedélyeztetési munkálatok költségei is.

Tájékoztatjuk, hogy a Fűtéskorszerűsítés pályázatok benyújtására 2012 augusztus 27 0:00 órától az uszt-futeskorszerusites.hu oldalon nyílik lehetőség.

A Fűtéskorszerűsítés Elektronikus Pályázatkezelő rendszerbe (uszt-futeskorszerusites.hu) a regisztrációt követően, ügyfélkapus azonosítással tudja a Pályázatát benyújtani (űrlapokat kitölteni). A pályázat benyújtása az utolsó, 5. űrlap véglegesítésével, beküldésével válik csak véglegessé) Kérjük olvassa figyelmesen végig az útmutatót és a Kézikönyvet, melyek a pályázata benyújtásban segítséget nyújtanak.

Az Új Széchenyi terv Fűtéskorszerűsítési program pályázati felhívása,pályázati útmutató és további információk a www.kormany.hu oldalon és az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovácios Nonprofit Kft. honlapján www.emi.hu/futeskorszerusites érhetőek el.

2012. január 16. - 17:24 az oldal tetejére +
Újabb sikeres évet zárt az UK-GEOTHERM Kft!

A 2011-es év is sikeresen zárult az UK-GEOTHERM Kft. részére, megrendelőink a már tradicionálissá vált professzionális minőségi alapanyagokat és ezzel megegyezően professzionális szolgáltatást kaptak az elmúlt évben is.

Továbbra is a megújuló energiaforrások hasznosítása a fő célunk a minőség megtartása mellett, a 2012-es évben is már több szerződött projekt vár ránk, melyeket ugyanazzal a precizitással és pontossággal kezelünk mint az elmúlt évek projektjeit.

Leendő megrendelőinket, illetve azokat akik érdeklődnek a megújuló energiaforrásokkal üzemeltetett fűtés-hűtés rendszerek iránt szeretettel várjuk akár telefonos megkeresés útján ,akár személyesen előzetesen egyeztetett időpontban bemutatótermünkben.

2011. július 19. - 13:45 az oldal tetejére +
Pályázat energiahatékonysági felújításokra, energiatakarékos új otthonok építésére

Induló energiahatékonysági programok a lakosság és a KKV szektor számára

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1,6 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot energiahatékonysági felújításokra, energiatakarékos új otthonok építésére az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer keretében. A Mi otthonunk felújítási és új otthon építési Alprogram forrásait a nemzetközi szén-dioxid kvótaértékesítés bevételeiből biztosítják. A Gazdaságfejlesztési operatív program (GOP) részeként pedig 9 milliárd forint pályázati forrás került megnyitásra, melynek keretében mikro-, kis-, és középvállalkozások kaphatnak segítséget ahhoz, hogy működésük során növeljék az energia- és nyersanyaghasználat hatékonyságát ? jelentette be Bencsik János klíma- és energiaügyért felelős államtitkár 2011. július 13-án, Balassagyarmaton.


A támogatás célja

A támogatás célja meglévő lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentését eredményező energiahatékonysági komplex felújítása, korszerűsítése, megújuló energiafelhasználás elősegítése, valamint új, energiatakarékos lakóépületek építése.


Energiahatékonysági felújítást megvalósító beruházások esetén:

A beruházással érintett ingatlannak legalább három energetikai kategóriát kell javulnia és legalább a B kategóriát el kell elérnie. Azon lakóépületek esetében, amelyek már jelenleg is megfelelnek a D vagy C épületenergetikai követelmény értékeknek, azoknak megújuló energia alkalmazásával min. A energia osztályt kell elérniük. Azon lakóépületek esetében, amelyek már jelenleg is megfelelnek a B épületenergetikai követelmény értékeknek, azoknak megújuló energia alkalmazásával A+ energia osztályt kell elérniük.


Új építés esetén:

A beruházással érintett ingatlan A vagy A+ energetikai kategóriát kell hogy elérjen (a megújuló részarány vállalásának függvényében). Mindkét esetben egy megújuló energia felhasználása kötelező úgy, hogy a megújuló energia felhasználása minimum 25%-ka kell hogy legyen a fűtés és használati melegvíz (továbbiakban: HMV) fajlagos energiaigényének.

 

Pályázók köre:

Energiahatékonysági felújítást megvalósító beruházások esetén:
 természetes személyek
 lakásszövetkezetek
 társasházak (a lakásszövetkezet és a társasház a továbbiakban együttesen: lakóközösség)

Új építés esetén:
 természetes személyek
 az építtető gazdálkodó szervezet, amennyiben az építendő ingatlan társasház

 

Támogatható tevékenységek köre:

 nyílászárók energia-megtakarítást eredményező cseréje, beépítése
 az épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékoló, vagy árnyékvető szerkezetek beépítése
 homlokzatok és födémek hőszigetelése
 meglévő, hagyományos energiaforrással működtetett (gáz, szén, elektromos áram) fűtési és használati melegvíz rendszerek felújítása, korszerűsítése, átalakítása
 hővisszanyerős szellőzési rendszer létesítése
 a megújuló energiafelhasználás növelése, a hagyományos energiahordozók megújuló energiaforrásokkal való helyettesítésére irányuló beruházások az energiatermelésre, a tárolásra, az energia hálózatba való esetleges visszatáplálásra.


Megújuló energia alkalmazása kötelező a következő esetekben:

 új építés esetén
 felújításnál 50%-os támogatási intenzitás esetében
 D vagy C kategóriából A energetikai osztályba történő elérés esetén
 B kategóriából A+ energetikai osztályba történő elérés esetén
A megújuló energia felhasználása minimum 25%-ka kell hogy legyen a fűtés és HMV fajlagos energiaigényének.


Benyújtás időpontja, határideje

Pályázatot 2011. augusztus 15-től 2011. október 30. 24:00 óráig vagy a rendelkezésre álló keret kimerüléséig lehetséges benyújtani.


További információkat a következő linken találnak:

>>>Megújuló energiaforások pályázat2011. július 04. - 14:54 az oldal tetejére +
Ajándék síkkolektor
Augusztus 31.-ig történő hőszivattyús rendszer megrendelése esetén 2db sikkollektort adunk ajándékba.
2011. július 04. - 14:54 az oldal tetejére +
Ajándék központi porszívó
Komplett megújuló energiaforrásokkal üzemeltetni kívánt fűtés-hűtés rendszer megrendelése esetén központi porszívó rendszert vagy UK System helyiségenkénti fűtés-hűtés szabályozó rendszert adunk ajándékba.
2011. július 04. - 14:53 az oldal tetejére +
A komoly és megbízható szakkivitelezőre mindig van igény!

Az UK-GEOTHERM Kft. Magyarország egyik elismert megújuló energiaforrásokat hasznosító épületgépészeti szakkivitelező céggé fejlődött. Törekvéseink és szakmai felkészültségünk több komoly Nyugat Európai gyártó cégnek is felkeltette az érdeklődését, így kölcsönös partneri kapcsolatok alakultak ki. Jelenleg is több komoly volumenű projektet tervezünk és kivitelezünk, partnereink által biztosított minőségi termékek felhasználása biztosítja számunkra és megrendelőink számára a megbízható és precíz gépészeti rendszerek garanciáját.

2011. július 04. - 14:53 az oldal tetejére +
Rendszereink tökéletesen és gazdaságosan működő rendszerek!

Az UK-GEOTHERM Kft. által tervezett és kivitelezett megújuló energiaforrásokat hasznosító fűtés-hűtés rendszerek már a tervezés fázisában komoly szakmai előkészítésen mennek keresztül, a minőségi alapanyagok felhasználásával tökéletes épületgépészeti megoldásokat biztosítunk megrendelőink számára. A már elkészült és működő fűtés-hűtés rendszerek felhasználói és üzemeltetői visszajelzései alapján rendszereink maximálisan biztosítják az árajánlat készítés fázisában megadott műszaki paramétereket, költséghatékony üzemeltetést, illetve a beruházás költsége függvényében a megtérülési időt.

2011. július 04. - 14:50 az oldal tetejére +
Hőszivattyúhoz igénybe vehető kedvezményes elektromos áram tarifák

Hőszivattyú, hőszivattyús rendszerek üzemeltetéséhez igénybe vehető kedvezményes elektromos áram tarifák

 

A hőszivattyús fűtési rendszerek fő vonzereje a gazdaságos és a környezet szennyezés nélküli üzemeltetés. Gazdaságosságuk kulcsa a környezetben rejlő hőenergia kinyerése mely biztosítja a fűtéshez és használati meleg víz készítéshez szükséges hő előállítását. 1 kWh elektromos energia elegendő 3-5 kW fűtőteljesítményhez, ezért a hőszivattyús rendszerek 3-5- ször hatékonyabbak a hagyományos fűtési rendszereknél (pl: gázkazán). További előnyük, hogy a hőszivattyú alkalmas hűtésre is.

 

Elmű-Émász szolgáltatói tarifák:

 

Mi a hőszivattyú tarifa?

-A hőszivattyús rendszerek működtetésében nyújt kedvező villamos energiát.

 

Mi a tarifa pontos neve?

-,,B? GEO. a ,,B? betű arra utal,hogy vezérelt tarifáról van szó melyet napi 20 órában van lehetőség vételezni. Naponta legalább 20 óra fűtési időt nyújt úgy,hogy a megszakítás 2 óránál rövidebb és két megszakítás között minimálisan 2 óra bekapcsolási idő áll rendelkezésre.

A tarifát lakossági ügyfelek, továbbá 3X36 Amper (39 kWh) meg nem haladó névleges csatlakozási értékkel rendelkező közintézmények meglévő illetve új hőszivattyús rendszer villamos energia ellátásához lehet igényelni.

 

GEO tarifa bruttó lakossági díja: 31.56 Ft

A kedvezményes tarifa kizárólag  a hőszivattyú berendezés működtetésére használható, melyhez hangfrekvenciás vezérlővel ellátott mérőóra szükséges ennek kiépítését csak a MEE VET által regisztrált kivitelezők végezhetik.

A GEO tarifa igénylése igénybejelentő nyomtatványon történik.

 

e-on elektromos szolgáltatói tarifák:

2010 évi fűtési időszaktól ,,H? árszabás alkalmazható fűtési idényben hőszivattyúk, napenergiából illetve egyéb megújuló energiákat hasznosító az épületek hő ellátását közvetlenül szolgáló berendezések villamos energia felhasználására.

 

,,H? tarifa jellemzői:

-a ,,B? tarifához hasonlóan külön mért felhasználói áramkörre állandó jelleggel csatlakoztatott berendezések ellátására használható.

-legalább 3 jóságfokú (COP ) berendezés, illetve megújuló energiaforrásokból az épületek hő ellátását biztosító berendezések ellátására igényelhető.

-a ,,H? tarifa ára fűtési időszakban megegyezik az éjszakai ,,B? tarifás energiaárral, fűtési időszakon kívül pedig a minden napszaki ,,A1? tarifás energiaárral.

-24 órában folyamatosan rendelkezésre áll

-Új ,,H? tarifás mért áramkört kell kialakítani

A ,,H? tarifás kedvezményes elektromos áram ,,H tarifás betétlap kitöltésével igényelhető

  • NEWMED